SadeceHosting hızla büyüyor!

SadeceHosting, Türkiye’nin en hızlı büyüyen teknoloji şirketleri arasında.

SadeceHosting,Selçuk Saraç,Deloitte,Teknoloji Fast50

SadeceHosting, 2006 yılından 2011 yılına kadarki 5 yıllık süreçte yüzde 300’ün üzerinde büyüyerek, Türkiye’nin en hızlı büyüyen 50 teknoloji şirketi arasına girdi.

Kurumlara ve de bireylere veri merkezi ve hosting hizmetlerini paket programlar halinde sunan SadeceHosting, yüksek müşteri memnuniyeti vizyonu doğrultusundaki hızlı büyümesiyle büyükler ligindeki yerini aldı.

SadeceHosting, son 5 yılda gösterdiği büyüme ile bu yıl Deloitte Teknoloji Fast50 Türkiye programında, Türkiye’nin 50 büyük teknoloji şirketi arasına girdi. Deloitte Teknoloji Fast50 Türkiye 2011 Programı’nda kuruluşlar, son 5 yıl içinde net satış gelirlerinde kaydettikleri büyüme oranına gore sıralanıyor.

Deloitte Fast50 Türkiye 2011 programı yetkilileri “Deloitte Teknoloji Fast50 Türkiye Programı’nda yer alabilmek için bir firmanın son beş yıl içinde net satış gelirinde olağanüstü bir büyüme kaydetmiş olması gerekir. SadeceHosting’de Türkiye’deki hızlı büyüme başarı öykülerinden birine imza attı. Vizyonlarını gerçeğe dönüştürdükleri için kendilerini alkışlıyoruz.” şeklinde konuştular.

SadeceHosting CEO’su Selçuk Saraç , kuruluşun 2006-2010 yılları arasında net satış gelirinde kaydettiği muazzam büyümenin ardında, en yüksek müşteri memnuniyetini amaçlayarak, sürekli yenilikler getirme, sektörü yakından takip edip, kullanıcı dostu sistemleri , 7/24 destek verebilen uzman ekiple sunmanın yattığını belirtti. Selçuk Saraç, sözlerini şöyle sürdürdü:” Ekibim ve benim 2006 yılından bu yana teknolojiyi herkese en basit ve en faydalı haliyle sunma adına gösterdiğimiz yoğun çabanın bu şekilde ödüllendirilmiş olmasından dolayı çok mutluyum. Değerli fikirleri ve önerileriyle, firmamınızın gelişiminde bir nevi Ar-Ge departmanı gibi çalışan binlerce müşterimize teşekkür ediyorum.’’

Deloitte Teknoloji Fast50 Türkiye 2011 Programı’na katılmak isteyen şirketlerin 2006 yılında en az 50.000 Euro, 2010 yılında ise en az 800.000 Euro net satış geliri elde etmiş olmaları, merkezlerinin Türkiye’de bulunması ve bir “teknoloji şirketi” olması gerekiyor. Programda, faaliyet gelirlerinin önemli kısmını sağladığı bir teknolojiye sahip olan ya da gelirlerinin önemli bir bölümünü teknoloji araştırma ve geliştirme çalışmalarına ayıran firmalar, “teknoloji şirketi” olarak tanımlanıyor.

Deloitte’un Teknoloji Fast50 veya Teknoloji Fast500 programları hakkında daha fazla bilgi için www.deloitte.com.tr/fast50 adresini ziyaret edebilirsiniz.

VeTeknoloji

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Üç yıl pil ömrü sunan yeni kablosuz mouse!

Süper Zenginlere Mini Denizaltı : EGO

Internet üzerinden sabit hatları aramanın en uygun yolu