Kısa mesajla alışveriş dönemi başlıyor!

Son yıllarda gittikçe artan mobil alışverişte, cep telefonundan kısa mesajla (SMS) alışveriş dönemine geçiliyor.

Kısa mesaj,SMS,cep telefonu,mobil alışveriş,Mobilexpress

Mobilexpress firması tarafından geliştirilen sistem sayesinde artık cep telefonundan kısa mesaj aracılığıyla alışveriş yapmak mümkün hale gelecek. Firmanın amacı, tüketicilerin, bir ilan yada reklamda beğendikleri ürünü anında satın alabilme imkanı sağlamak.

Türkiye ve dünyada ilk kez Mobilexpress tarafından geliştirilen sistemin tanıtımı Bebek Chilai Restaurant'da da yapıldı. Mobilexpress'in geliştirdiği alt yapı ve teknoloji ile müşteriler SMS ile beğendikleri ürünü satın alabilecek. Üyelerine almak istedikleri ürünü unutmadan, anında, kolay ve güvenli bir şekilde satın alma özgürlüğünü sunan Mobilexpress, iş ortaklarına ise hem reklamlarını hem de tüm cep telefonlarını bir satış kanalına dönüştürme fırsatı sağlamayı amaçlıyor.

Mobilexpress Genel Müdürü Zeynep Şener, geliştirdikleri sistem hakkında bilgi verdi. Şener kısa bir konuşmanın ardından sistemin detaylarının sunumla anlattı.

Mobilexpress, müşterilerine her an her yerde cep telefonları üzerinden kolay alışveriş imkanı sunan yeni bir mobil ticaret platformu olduğunu belirten Şener, ilk iş birliğini Boyner Mağazacılık ile Aralık ayında gerçekleştireceklerini söyledi. Müşteriler mecmua'da beğendikleri ürünün kodunu SMS ile 3570'e gönderdikten sonra çağrı merkezim aracılığıyla üyelik bilgileri alınarak kaydedileceği bilgisini veren Şener, üyelikleri yapılan bu müşteriler sonraki Mobilexpress alışverişlerinde sadece SMS ile satın alabileceklerini dile getirdi.

ÜÇ AŞAMADA CEP TELEFONUNDAN ALIŞVERİŞ

Mobilexpress sistemi ile alışveriş yapmak isteyen kişi, önce sisteme bilgilerini kaydederek kullanıcı oluşturacak. Bir dergi yada mecmudaki reklamını gördüğü ürünü almak istediğinde, Mobilexpress kodunu cep telefonunuzdan 3570'e gönderecek. Onay işleminin tamamlanmasının ardından sistemdeki kredi kartı bilgisi ile satış işlemi tamamlanacak. Müşterisi, kendisine yine SMS ile gelen sipariş kodu ile ürününün nakliye ve teslim durumunu kontrol edebilecek.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Üç yıl pil ömrü sunan yeni kablosuz mouse!

Internet üzerinden sabit hatları aramanın en uygun yolu

Süper Zenginlere Mini Denizaltı : EGO