HTC yeni telefonunu tanıttı!


HTC Rhyme, NewYork lansmanından sonra Türkiye tanıtımı da gerçekleşti.

HTC,HTC Rhyme,HTC Sense,HTC Watch,akıllı telefon

Geçtiğimiz ay NewYork’da gerçekleşen global lansmanın ardından Türkiye’de piyasaya sunulacak olan HTC Rhyme™, ilk kez Brandroom Nişantaşı’nda tanıtıldı. HTC Güneydoğu Avrupa Executive Direktörü Nikitas Glykas davetlilere kısa bir konuşma yaparak “İnsanların HTC Rhyme’ı kendi kendine denemeye başlamalarını bekleyemeyiz. HTC Rhyme sizi; sade, şık ve sofistike bir tasarımla buluşturuyor. İtinalı ve uyumlu aksesuarlarıyla da bu deneyimi hayatınızın her alanında yaşayabilmenizi sağlıyor. Hiçbir cihazda görülmediği kadar bütünleşik donanım, yazılım ve aksesuarlara sahip HTC Rhyme, cep telefonu tarzını yeni bir boyuta taşıyor.” şeklinde konuştu.

HTC Sense
HTC Rhyme, sadece yumuşak, kolay tasarımıyla ve ayrıcalıklı renk seçenekleri ile değil aynı zamanda yenilenmiş HTC Sense deneyimi ile de tanımlanıyor. HTC Sense'deki bu değişiklik, donanım tasarımının görsel dilinin devamı niteliğinde, gerekli olan özelliklerle etkileşim kurmanın net ve düzenli bir yolunu sunan tamamen yeni bir ana ekran içeriyor. Ana ekran; randevularınızın, mesajlarınızın veya sizin için önemli olan içeriklerin hızlı ve düzenli bir ön izlemesine olanak tanıyor. Özel olarak tasarlanmış duvar kâğıtları, HTC Rhyme deneyimini tamamlamak ve bir dizi orjinal sanat eseri sunmak için seçildi.

Süper LCD ekran
3.7 inç WVGA süper LCD ekrana ve yüksek kalite stereo sese sahip HTC Rhyme; otomatik odaklanma, güçlendirilmiş LED flaş ve anıları anında yakalamak için hızlı fotoğraf özellikleri ile 5 megapiksel kamerasıyla başlayan bir dizi gelişmiş görüntüleme olanağı da sunuyor. HTC Rhyme kamerası ayrıca; arkadaşlarınızın yüzlerinin fotoğraflarda net çıkmasını sağlamak için “Yüz Tanıma”, otomatik olarak bir sahnenin birbirini izleyen beş pozunu çeken “Aksiyon Sahnesi” ve daha geniş panoramik görüntüler için birkaç fotoğrafı kolaylıkla yakalamayı ve birbirine eklemeyi sağlayan “Panoramik Mod” gibi bir dizi fotoğraf çekme ve paylaşma özelliğine de sahip. HTC Rhyme’ın kilitlenmiş ana ekranı, en önemli içeriği sergileyecek şekilde özelleştirilebiliyor. Bu da sosyal güncellemeleri, fotoğrafları görmeyi, bir fotoğrafı yakalamayı veya hava tahminini görüntülenmesini, ekranı açmak kadar basit ve hızlı kılıyor.

HTC Watch
HTC Rhyme, HTC Watch aracılığıyla anında izleme için indirilebilecek çok sayıda film ve TV programı ile eğlenceyi de beraberinde sunuyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Üç yıl pil ömrü sunan yeni kablosuz mouse!

Internet üzerinden sabit hatları aramanın en uygun yolu

Süper Zenginlere Mini Denizaltı : EGO