TTNET'ten üç ay ücretsiz internet!


7.2 büyüklüğündeki depremle sarsılan Van halkına TTNET'ten güzel haber geldi.

TTNET,wi-fi,internet,adsl

Van depreminin ardından harekete geçen TTNET, Van Merkez ve Erciş'te İnternet Erişim Merkezi kurdu.

TTNET ayrıca, deprem bölgesinde bulunan 27 WiFi (kablosuz bağlantı) noktasından ücretsiz internet erişim hizmeti sunmaya başladı. Bölgeyi ziyaret eden TTNET Genel Müdürü Tahsin Yılmaz "TTNET olarak, Van'daki vatandaşlarımızın iletişim ihtiyaçları konusunda üzerimize düşen görevleri yerine getirmek için ekiplerimiz çalışıyor" dedi.

TTNET'in, depremzedelere iletişim desteği vermek için biri Van Merkez'de Valilik binası, diğeri Erciş'de Kaymakamlık binasında olmak üzere kurduğu İnternet Erişim Merkezleri faaliyete geçti. Merkezlerdeki bilgisayar ve internet hizmetinden bütün depremzedeler yararlanabilecek. Bölgedeki 27 WiFi noktasından da ücretsiz internet hizmeti sunmaya başlayan şirketin bu hizmeti üç ay boyunca devam edecek.

Şirket, iletişimin öneminin kritik şekilde arttığı Van'da, depremzedelerin internetsiz kalmaması için faturası ödenmemiş olan hatları kapatmadı. Ayrıca borcundan dolayı kapalı olan hatları da yeniden hizmete açtı.

TTNET'in destek çalışmalarını koordine etmek amacıyla bölgeye giden Şirketin Genel Müdürü Tahsin Yılmaz, "Felaket zamanlarında iletişimin önemi büyük oranda artıyor ve iletişim şirketlerine bu gibi zamanlarda büyük görevler düşüyor. Biz de, bölgede depremzede vatandaşlarımıza sunduğumuz internet erişim imkanı ile destek olmaya çalışıyoruz" dedi.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Üç yıl pil ömrü sunan yeni kablosuz mouse!

Süper Zenginlere Mini Denizaltı : EGO

Internet üzerinden sabit hatları aramanın en uygun yolu