Steve Jobs’un son saatleri!

Kızkardeşi, Steve Jobs’un son saatlerini nasıl geçirdiğini ve son olarak söylediği gizemli sözlerin neler olduğunu anlattı.


Steve Jobs,Apple,Biyografi

Kızkardeş Mona Simpson tarafından kaleme alınan anma konuşması metnine göre, Jobs ölümünden önceki son saatlerde ailesine “ayrılmak” zorunda olduğu için ne kadar üzgün olduğunu söyledi.

Simpson, Jobs’un nefes alış verişinin sanki son anlarında bir yerlere tırmanırmış gibi olduğunu yazdı.

Jobs, son anlarında çocuklarını ne kadar sevdiğini söyledi ve kızlarını evlenirken görmeyi ne kadar çok istediğini anlattı.

Mona Simpson 16 ekimde yapılan cenaze töreni için hazırladığı anma metninde, Apple’ın kurucusunun son saatlerini anlattı ve ölmeden önce söylediği gizemli sözleri de yazdı.

Stanfrod Üniversitesi’ndeki Memorial Kilisesi’nde yapılan törene katılan küçük bir gruba hitaben konuşan Simpson, Steve Jobs’un son anlarında eşine ve çocuklarına baktığını, daha sona gözlerini uzaklara dikerek, 'Oh wow. Oh wow. Oh wow' (Oh, vay canına..Oh vay canına, Oh vay canına) dediğini kaydetti.

New York Times’da yayımlanan anma konuşması metninde, Jobs’un ölüm anını tarif eden Simpson, “Steve’in son sözleri üç kez tekrar ettiği tek heceli kelimeler oldu” dedi.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Üç yıl pil ömrü sunan yeni kablosuz mouse!

Internet üzerinden sabit hatları aramanın en uygun yolu

Süper Zenginlere Mini Denizaltı : EGO