Win 8 böyle açılacak!

Windows 8'de geliştirilen boot sıralaması!



Windows 8,işletim sistemi,yazılım,Microsoft

Microsoft, Windows 8'de geliştirilen ve hızlandırılan açılış ve fazlası hakkında bunları söyledi!

Windows 8'in BUILD konferansında Microsoft tarafından tanıtılmasının ardından eski işleyişine dönen resmi Windows 8 blog'unda yeni işletim sisteminin açılış sıralamasının nasıl geliştirildiği hakkında bilgiler yer aldı.

Windows 8'in şu anki sürümü, BUILD katılımcılarına gösterilen Samsung tablette 13 saniyenin altında bir zamanda Windows başlangıç ekranına ulaşabiliyor. Microsoft'tan Billie Sue Chafins, geliştirmeleri şöyle açıklıyor: "Windows 8'deki hızlı açılışın nasıl olacağını fark ettiğimizde, kullanıcı deneyimini kusursuz bir hale getirmenin zamanı gelmişti." Chafins, açılışta klavye ve fareye de ihtiyaç olmadığını şöyle açıklıyor:

"...Ürün anahtarını girmekten kablosuz bir ağa katılmaya tüm kurulum işlemi, sanal klavye ile gerçekleştirilebiliyor." "...Öncesinde kurulumda görsel olarak birbirinden farklı ekranlar karşınıza çıkıyordu. Şimdi ise sanal deneyim, POST'tan boot'a ve kuruluma aynı."

Chafins, ihtimali düşük olsa da sorun gidermeye ihtiyaç duyduğumuzda komut satırını sanal klavyeden kullanabileceğimizi belirtiyor.

CHIP Online

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Üç yıl pil ömrü sunan yeni kablosuz mouse!

Süper Zenginlere Mini Denizaltı : EGO

Internet üzerinden sabit hatları aramanın en uygun yolu