Vodafone tabletler yakında Türkiye'de!



Vodafone Türkiye, ilk operatör markalı tablet bilgisayarlarını Türkiye pazarına sunacağını duyurdu.

Vodafone Türkiye’den yapılan açıklamada, Vodafone markalı tabletlerin ilk kez 2-7 Eylül tarihleri arasında Berlin’de gerçekleştirilen IFA Uluslararası Tüketici Elektronik Ürünleri Fuarı’nda, Vodafone Almanya tarafından tanıtıldığı hatırlatıldı.

Vodafone Türkiye’nin, Vodafone markalı tablet bilgisayarlarını Türkiye’de satışa sunduğu dile getirilen açıklamada, Google Android 3.2 işletim sistemiyle çalışan Vodafone markalı tabletlerin sahip olduğu 16 GB’lık depolama alanı, kullanıcılara fotoğraf, video gibi dokümanlarını dilediklerince arşivleme imkanı sunduğu, ayrıca mevcut depolama alanının, MicroSD kart ile 32 GB’a yükseltilebildiği kaydedildi.

Vodafone Türkiye Bireysel Müşterilerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Öğüt, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, 2010 yılında Türkiye’de ilk kez operatör markalı telefonları piyasaya sürmüş olduklarını belirtti.

Öğüt, "Vodafone Türkiye olarak bugüne kadar farklı dönemlerde Vodafone markalı cep telefonu ve akıllı telefonlarımızı tüketicilerimizle buluşturduk. Son olarak 3G’nin ikinci yılı kapsamında uygulamaya koyduğumuz Süper İnternet Programı çerçevesinde, bu çalışmalarımız daha da değer kazandı. Herkese Süper İnternet stratejimizin devamı olarak, bu sefer Türkiye’nin ilk operatör markalı tabletini piyasaya sürerek, ülkemizdeki tablet sahipliği oranının artmasına katkıda bulunmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz" dedi.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Üç yıl pil ömrü sunan yeni kablosuz mouse!

Süper Zenginlere Mini Denizaltı : EGO

Internet üzerinden sabit hatları aramanın en uygun yolu