3D kameralı HTC Evo Avea'da

3 boyutlu çekim yapabilen 4.3 inç ekranlı akıllı telefon, Turkcell'den sonra Avea bayilerinde de satışa sunuldu.




HTC'nin özel gözlük olmadan izlenebilen 3D ekranlı yeni modeli HTC EVO 3D, Avea tarafından satışa sunuluyor. 4.3 inç Super LCD ekranı (540×960), Google Android 2.3.4 Gingerbread işletim sistemi ve 1.2 GHz çift çekirdek uygulama işlemci bulunduruyor.

Cihazın çift 5 megapiksellik çift objektifli kamerasıyla hem 2D hem de 3D video çekimi yapılabiliyor. 2D çekimde saniyede 30 kareye kadar çıkabiliyor. 3D görüntülerin kaydedilmesi ve izlenmesinin yanında HD (720p) video da oynatılabiliyor.

Avea Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ali Yılmaz, HTC EVO 3D’nin Avea tarafından satışa sunulmasına ilişkin yaptığı açıklamada, “Artık mobil kullanıcılar, mekân ve zamandan bağımsız internet erişiminin ayrıcalıklarından yararlanıyor. Dolayısıyla müşterilerimize, akıllı telefon deneyiminde çığır açacak günümüz son teknolojisi 3D ile geliştirilen HTC EVO 3D’yi sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Bugünden itibaren müşterilerimiz stoklarla sınırlı olacak olan bu ürünleri, Avea bayilerinden alabilecekler” dedi.

HTC Evo 3D'nin fiyatı Avea tarafından henüz açıklanmasa da, Turkcell'de anlaşmalı kredi kartlarına taksitli fiyatı 1075 dolar olarak görünüyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Üç yıl pil ömrü sunan yeni kablosuz mouse!

Süper Zenginlere Mini Denizaltı : EGO

Internet üzerinden sabit hatları aramanın en uygun yolu