Motorola Defy, Türkiye'de


Motorola'nın hem dayanıklı, hem de şık Android cebi Türkiye'de... İşte özellikleri, sunulan fırsatlar



Motorola fotoğraf, video ve web sayfalarını uçtan uca görüntüleyen 3.7 inçlik yüksek çözünürlüklü dokunmatik ekran ve gelişkin web'de gezinme yetenekleriyle donatılmış ince ve cebe uygun Motorola DEFY modelini Turkcell satış kanalları üzerinden piyasaya sundu.

Toza ve suya dayanıklı olarak tasarlanan DEFY, aniden başlayan yağmur, telefona dökülen meşrubat veya kuma düşürme gibi ani zorluklara meydan okuyacak şekilde tasarlanmış durumda. Üstelik DEFY'ın geniş ve sağlam ekranı çiziklere karşı da dayanıklı. DEFY'ın üstünlükleri sadece tasarımla sınırlı değil. Telefonda bulunan CrystalTalk PLUS özelliği, iki ayrı mikrofonu sayesinde arayan kişinin sesini yükseltmenin yanı sıra, görüşmenin yapıldığı ortamdaki arka plan gürültülerini filtreleyerek daha kaliteli ve bağırmak zorunda kalmadan görüşme yapma olanağı sunuyor.

Motorola DEFY'ın Adobe Flash Lite destekli web tarayıcısı ve 3.7 inçlik WVGA ekranı ile kullanıcılar web'i standart tarayıcılardan daha rahat görüntüleme imkanına kavuşuyor. Telefonun 5 megapiksellik flaşlı kamerası ile dijital yakınlaştırma ve oto fokus özellikleri ise en güzel anları kayıt almayı ve paylaşmayı kolaylaştırıyor. DLNA desteği sayesinde Motorola DEFY'da bulunan içeriği HDTV, oyun konsolu ve PC gibi uyumlu cihazlarda izlemek, depolamak ve paylaşmak da mümkün.

Motorola Defy, kampanya süresince Turkcell satış kanallarından 24 aylık kontratla tüm vergiler dahil ayda 45 TL'ye, 12 aylık kontratla ise ayda 76 TL'ye satın alınabiliyor. Turkcell'in kampanyasında cihazın yanı sıra aylık 250 MB internet paketi de dahil. Dileyen tüketiciler belirtilen taksitlere ayda 10 TL ek ücret ödeyerek 1 GB İnternet Paketi'ne veya 19 TL ek ücretle 4 GB İnternet Paketi'ne sahip olabiliyor.

Motorola Defy'ın tavsiye edilen son kullanıcı fiyatı ise 415 Amerikan doları.

shaber

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Üç yıl pil ömrü sunan yeni kablosuz mouse!

Süper Zenginlere Mini Denizaltı : EGO

Internet üzerinden sabit hatları aramanın en uygun yolu