Galaxy Tab 10.1 Türkiye'de

Dünyanın en ince tableti Samsung Galaxy Tab 10.1, Turkcell işbirliğiyle Türkiye'de kullanıcılarla buluştu.




Samsung Galaxy Tab 10.1, 19 Ağustos - 30 Eylül tarihleri arasında sözleşmeli olarak 24 ay taksitle, 250 MB internet paketiyle birlikte ayda 75 TL'ye Turkcell İletişim Merkezleri'nde sunuluyor. Ayrıca isteyen müşteriler 1 GB ve 4 GB'lık internet paketi seçenekleriyle de Samsung Galaxy Tab 10.1'e sahip olabilecek.

Öncelikle Güney Kore ve ABD'de satışa sunulan 10.1 inç boyutundaki yeni Galaxy Tab 10.1, Android 3.1 işletim sistemi ile çalışıyor. Samsung'un kendi kullanıcı arayüzü TouchWiz'e sahip Galaxy Tab 10.1, WXGA TFT LCD ekran (1280 x 800) ve 1 GHz çift çekirdek uygulama işlemcisi ile kullanıcılara kusursuz bir tablet deneyimi sunuyor. Yalnızca 565 gram ağırlığa sahip GALAXY Tab 10.1, en üst düzeyde taşınabilirlik vaat ediyor.

Galaxy Tab 10.1 kullanıcıları, Samsung Fun Club üzerinden her ay güncellenen onlarca, dizi, çizgi film ve diğer video içerikleri izleme fırsatının yanı sıra Pusula Yayıncılık işbirliğiyle geliştirilen Samsung eKitap uygulamasına da sahip olabiliyor. Galaxy Tab 10.1 ayrıca, Samsung'un e-postalar, anlık mesajlaşmalar, rehber, takvim ve sosyal ağ bağlantılarını tek bir platformda toplayan Social Hub özelliğini de sunuyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Üç yıl pil ömrü sunan yeni kablosuz mouse!

Süper Zenginlere Mini Denizaltı : EGO

Internet üzerinden sabit hatları aramanın en uygun yolu