Archos Arnova 7 tableti 100$ altı segmente konumlanıyor




Fransız tablet üreticisi Archos'un, üst seviye tabletler rekabet edecek kadar fazla ürünü olmasa da söz orta ve giriş seviyesine geldiğinde oldukça iddialı modelleri göze çarpıyor.

Firmanın orta seviyeye hitap eden Arnova 10 modelinden sonra Arnova 7 modeli de geçtiğimiz hafta Amerikan Federal Haberleşme Komisyonu FCC onayından geçmişti. Giriş seviyesine hitap edecek Arnova 7 modeli hakkında daha fazla ayrıntı ortaya çıktı.
İşlemcisi ve RAM'i hakkında bilgi olmayan Arnova 7 modeli; 7 inç 800 x 480 LCD rezistif ekran, microSDHC ile artırılabilen 4GB dahili kapasite, 30 fps hızında 720p HD video oynatma, 802.11b/g WiFi bağlantısı, micro-USB girişi ve Android 2.2 Froyo işletim sistemi gibi özellikler sunuyor.
Diğer Archos modelleri gibi bu modelde de Android Market yerine AppsLib uygulama mağazası sunuluyor. Boyutları 193.3 mm x 120 mm x 12.6 mm, ağırlığı ise 340gr. GPS, Bluetooth ve kamera gibi özellikler bulunmuyor.
Mayıs ayının sonlarından itibaren İngiltere'de satışta olan model 99$ gibi oldukça rekabetçi bir fiyata sahip. ABD ve diğer dünya ülkelerine ne zaman geleceği hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı.







Kaynak - SlashGear

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Üç yıl pil ömrü sunan yeni kablosuz mouse!

Süper Zenginlere Mini Denizaltı : EGO

Internet üzerinden sabit hatları aramanın en uygun yolu