Android'li Nokia prototipine ait görüntüler internete sızdı





Microsoft ile Nokia arasında imzalanan ve büyük bir sürpriz yaratan ortaklık anlaşmasının ardından Windows Phone yüklü Nokia modellerinin satışa sunulacağı açıklanmıştı. Yapılan basın toplantısında Nokia CEO'su Stephen ELOP'a neden Android'in tercih edilmediği sorulmuştu.
Elop ise verdiği cevapta Android yüklü Nokia prototipleri üzerinde çalıştıklarını ancak tatmin edici bir sonuç alamadıklarını belirtmişti. Ancak bu cevap çok inandırıcı bulunmamıştı.
Bugün internette paylaşılan bir fotoğraf aslında bu çalışmanın gerçekten yapılmış olabileceğini gösteriyor. Fotoğrafta Android Gingerbread arayüzünün bir Nokia prototipi üzerinde çalıştığı görülüyor. Çok fazla detayın olmadığı fotoğrafta ekran çözünürlüğünde de bir gariplik göze çarpıyor.
Fotoğrafın fake olup olmadığı bilinmiyor ancak sızdıran kişi dün sitemizde de konu olan Windows Phone Mango çalıştıran Nokia prototipini internete sızdıran kişi ile aynı. Fotoğraflar Twitter'ın Çin de kullanılan bir benzeri olan weibo platformunda codegeass adlı kullanıcı tarafından sızdırılmıştı.
Eğer fotoğraflar gerçekse Nokia'nın Android işletim sistemi çalıştırmada aşılamayan sorunlar yaşandığı tezi doğrulanmış oluyor. 








Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Üç yıl pil ömrü sunan yeni kablosuz mouse!

Süper Zenginlere Mini Denizaltı : EGO

Internet üzerinden sabit hatları aramanın en uygun yolu