Mobee Nett Tablet 7" T1200. Eğlenceye Dokun

Android 2.3 Ginger Bread sürümü ile arttırılmış performans

Andorid 2.3 önceki sürümüne göre daha hızlı performansa ve geliştirilmiş güç tüketimine sahiptir. Android 2.3 ile batarya süresi uzatılmış, yeni kullanıcı arayüzü temaları dahil edilmiştir. "Kopyala" ve "yapıştır" fonksiyonları gibi yeni birçok özellik eklenen sürümde flash 10.1 ve 10.2 desteği de mevcuttur.

Turkcell VINN E180, E182, E176 modelleri ile 3G bağlantısı sağlayabilirsiniz.



Uygulamalar (Application Market)

Mobee Nett Tablet’inize hayatınıza renk katacak birçok uygulama indirebilirsiniz. Mobee Nett Tablet’i benzerlerinden ayıran bir diğer özellik ise birçok uygulamanın üretimde yüklenmiş olması (Speed Forge 3D, Angry Birds, hesap makinesi, ofis programlarını kolayca ve hızla açmayı, oluşturmayı ve düzenlemeyi sağlayan Documents to Go, e-mail, Facebook, Galeri, G-mail, saat, hava durumu, web tarayıcı, MSN, müzik, dokunmatik ayarlar, Youtube, uygulama market, video, takvim, Skype.) Ayrıca, Uygulama Market’ten birbirinden eğlenceli uygulamalardan indirebilirsiniz. Trafik yoğunluğunu görüntüleyebilmek için ibb trafik uygulaması, pdf görüntüleme uygulaması, yarış, strateji gibi çeşitli oyunlar indirebilirsiniz. Bazı uygulamaları web tarayıcıda araştırıp bularak da indirebilirsiniz. Android 2.3 için 50.000’den fazla eğlenceli uygulama mevcut ve her geçen gün yeni uygulamalar çıkıyor!

3D desteği ile mükemmel oyun performansı

Android 2.3 sürümünü kullanan Mobee Nett 7" T1200, 800 x 480 çözünürlükteki A+ kapasitif yüksek hassasiyetli 7” dokunmatik ekranı ile mükemmel dokunmatik deneyimi sunuyor. Bütün web sayfalarını rahatlıkla açan Mobee Nett 7”, 1.2 GHz hızındaki işlemcisi ve 3D video/oyun görüntülüme işlevi ile kusursuz performans sergiliyor. Hızı, grafik performansı ve mükemmel dokunmatiği ile yeni Mobee Nett 7" oyun meraklılarına hitap ediyor.




HDMI çıkışı ile televizyona 1080p HD görüntü aktarma

Mobee Nett 7" T1200, 3D video desteği ile birlikte 1080p yüksek çözünürlüklü video aktarımına olanak sağlıyor. HDMI çıkışı ile indirdiğiniz video ve filmleri televizyon ekranına, sunumlarınızı ve videolarınızı da projektöre aktarabilirsiniz. Desteklediği video formatları; AVI, RMKB, MKV, MPEG ve FLV'dir. Mobee Nett 7" medya oynatıcı görevi de görüyor.

Teknik özellikleriyle yüksek performans ve konforlu kullanım sağlıyor. Mat siyah rengi, sadece 1 cm kalınlığı ile, 1,2 GHz Telechips 8803 işlemci kullanan Nett, 512 MB bellek, 4 GB dahili depolama alanı ile kullanıcıya ulaşıyor. 32 GB'a kadar mikro SD kart ile depolama alanını arttırabilirsiniz. 2.0 mp web kamera ile fotoğraf ve video çekebilir, Wi-Fi üzerinden sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. USB çıkışı ile USB flash bellek, mouse ve klavye bağlayabilirsiniz.



1 adet hoparlör, 1 kulaklık girişi, 1 adet USB girişi, 1 adet mikro SD kart girişi  ve dahili mikrofon bulunuyor.

G-sensor ile ekran otomatik olarak yön değiştiriyor, bu sayede ekranı ister yatay ister dikey halde kullanabilirsiniz. 4 saatlik kullanım süresi ile mobil bilgisayar kullanımını günlük hayatın hareketli zamanlarına taşıyabiliyorsunuz.

Fiyatı : 426TL

Basın Bülteni

Yorumlar

  1. Mobee, eski datron yani iflas eden ufotek bilgisayarın devamı, satın alacak kişiler tekrar düşünsün ve satın alsınlar yoksa o kadar para verip aldığınız mobee'leriniz arızalandığında olmayan teknik servis veya yüksek tamir fiyatlarıyla karşı karşıya kalabilirsiniz...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Üç yıl pil ömrü sunan yeni kablosuz mouse!

Süper Zenginlere Mini Denizaltı : EGO

Internet üzerinden sabit hatları aramanın en uygun yolu