iPad2 İle İlgili Yeni Detaylar

iPad2 ile ilgili dedikoduların ardı arkası kesilmiyor. Bu kez Economic Daily News gazetesi iPad2 ile ilgili ilginç iddialar ortaya attı.



Tabi ilk iPad ortaya çıkmadan ilk haberini veren bu gazete olduğu için iddiaları gerçeğe daha yakın oluyor. İddialara göre yeni iPad, 2011 ilk çeyrekte piyasada olacak. Ön/arka kamera, yeni bir dokunmatik teknolojisi, yeni bir ekran ve USB portu yeni iPad'e eklenecek.
Bilindiği gibi ilk iPad'de bir son dakika hamlesiyle kamera ve ekstra bağlantı girişi iptal edilmişti. iPad2 için bir kamera artık kaçınılmaz oluyor. Ayrıca Retina Display veya daha farklı bir dokunmatik ekran teknolojisi bir süredir internete sızan bilgiler arasında. Çünkü iPhone4'te kullanılan Retina Display teknolojisinin iPad'de kullanılmaması eleştirilere maruz kalmıştı. USB portu konusu ise biraz ihtimal dışı görünüyor. Çünkü USB portu Steve Jobs'un listesi içinde hiç olmadı. Haberdeki en ilginç ayrıntı yeni bir dokunmatik teknolojisi beklentisi. Bu teknoloji stylus desteği veya basınç hassasiyeti gibi bir yenilik olabilir.
Tüm dedikodulara rağmen iPad2'de bizi neler bekliyor hiç bir şekilde kesin değil. Ancak kesin olan şu ki iPad ile ilgili bir şeyler kesinlikle değişecek.




Kaynak - Engadget

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Üç yıl pil ömrü sunan yeni kablosuz mouse!

Süper Zenginlere Mini Denizaltı : EGO

Internet üzerinden sabit hatları aramanın en uygun yolu