Alexa Ranki Artırmak İçin 7 Çılgınlık

Rekabete İzin Vermeyin 


Eğer  Alexa araç çubuğu aracılığıyla herhangi bir sitede gezerseniz o zaman dolaylı olarak onların Alexa sıralaması artırmak için sitesini destekliyor olursunuz. Yani herhangi bir sitede gezerken Alexa araç çubuğu kullanmayın. Bu ipuçları doğrudan Alexa derecenizi yükseltmeye yaramaz ama blogunuzun rekabetini azaltır.

Uygunluk önemlidir

Uygunluk bir blogun Alexa oranı için çok önemlidir. Eğer webmaster ve blogculara yönelik içerik koyarsanız tollbar kullanan daha çok ziyaretçi çekersiniz.  Teknoloji, blogculuk, sosyal medya ve blog tasarımı konuları en uygun içeriklerdendir.



Blogunuzda Alexa makalesi 


Alexa sitesine bir bağlantı ile blogunuza Alexa hakkında bir makale yazın. Bu kesinlikle Alexa sıralamasını arttıracaktır. Blogunuza, Mümkünse Alexa sıralamasını gösteren Alexa widget yerleştirebilirsiniz.

Yorumla ve Yorumlan 


Facebook ve twitter ile arkadaşlarınızdan Alexa da siteniz için yorum eklemesini isteyin. Siz onların bloguna yorum yaptıkça onlarda sizin blogunuza yapacaktır. Bu da Alexa’da otoritenizi artıracaktır.

Alexa Rankinizi sık sık kontrol edin 


Günde en az 5 kere Alexa rankinizi kontrol edin. Bu taktik Alexa da sitenizin oldukça popüler olduğu izlenimini yaratır.

Sitenizi Kaydedin


Alexa’ya giderek sitenizi kaydedin ve maksimum otoriteye sahip olun. Alexa’ya mail veya facebook id ile kayıt olabilirsiniz.

Blogunuzu açılış sayfası olarak ayarlayın:


Tarayıcınızda Alexa araç çubuğunu kurun ve açılış sayfası olarak web sitenizi koyun. Tarayıcınızı çalıştırdığınızda toolbar siteniz için bir ziyaret daha ekler.

Kaynak - TechnoskillOnline

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Üç yıl pil ömrü sunan yeni kablosuz mouse!

Süper Zenginlere Mini Denizaltı : EGO

Internet üzerinden sabit hatları aramanın en uygun yolu