Samsung Smart TV

Samsung ultra ince çerçevelere sahip genişletilmiş 3D ve Smart Hub özellikli 2011 akıllı TV serisini tanıttı. Samsung’un yeni seri LED TV’leri 2D, 3D, HD ve internet üzerinden yayınlarda güçlendirilmiş resim kalitesi sunmasının yanı sıra, yeni Smart Hub özelliği ile ilgi çektiler.




Samsung Smart TV

Dört tane yüksek ölçüde kişiselleştirilmiş özellikten oluşan "Smart Hub" tüketicilere Samsung Smart TV'leri üzerinden içerik arama, keşfetme ve erişmek için pratik bir yol sağlıyor.




Search All (Tümünü Ara) özelliği ile kullanıcılar aradıklarını yalnızca TV içinde değil, aynı zamanda internet genelinde, bağlı olan depolama birimlerinde, ev ağına bağlı PC veya mobil cihaz üzerinde arayıp erişebiliyor. Samsung'un Smart TV'si 3D video ve kaçırılan TV şovlarını izleme, önerilen filmler ve hatta spor karşılaşmalarının sonuçlarını görme olanağı sunuyor.


Smart Hub

Smart Hub ile Samsung, tüketicilere Smart Televizyonlarından film / dizi gibi içerik arayıp izleyebilme, yeni uygulamaları keşfetme, arkadaşlarınız ile facebook, twitter üzerinden sohbet edebilme ve Youtube'dan video izleyebilme gibi olanaklar sunuyor. Social Hub adı verilen özellik sayesinde ise televizyon izlerken ekranın sağ bölümünde açılan pencere ile facebook ve twitter'a bağlanarak sosyal çevrenizle iletişim kurabiliyorsunuz.


En sevdiğiniz uygulamaları televizyonunuza indirerek hayatınızı kolaylaştırabileceğiniz Smart TV'ler birçok farklı uygulama seçeneği ile de karşımıza çıkıyor. Video, Oyun, Spor, Film, Sosyal Paylaşım adı altında sayıları her geçen gün artan 400 civarında uygulama ile Samsung Akıllı TV'lere İstanbul Bilişim öncülüğünde ülkemizde de ilgi büyük olacak gibi gözüküyor. Samsung Smart TV'lerin satış süreci hakkında bilgi veren İstanbul Bilişim A.Ş. Satış ve Pazarlama Müdür Yardımcısı Necati Bagatır; ‘'Smart TV'lere olan ilgiden son derece memnun olduklarını belirtip, müşterilerden gelen yoğun talebi karşılamaya çalıştıklarını ve bu senenin Samsung Smart TV'lerin yılı olacağını belirtti.''
 
Diğer bir Smart Hub fonksiyonu olan "Your Video" kullanıcının göz atma geçmişine dayanarak tavsiyelerde bulunuyor. Web Browser internet tarayıcı kullanıcılara TV üzerinden web'de gezinme olanağı sunarken, dünyanın ilk HDTV temelli uygulama mağazası olan "Samsung Apps" diğer tüm TV platformlarından daha fazla uygulama sunuyor ve spor, eğlence, bilgi, oyunlar ve sosyal ağlar ile ilgili tüketici ihtiyaçlarını karşılıyor.

LetGoMobile


Ekoteknolojim Youtube kanalı

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Üç yıl pil ömrü sunan yeni kablosuz mouse!

Süper Zenginlere Mini Denizaltı : EGO

Internet üzerinden sabit hatları aramanın en uygun yolu